Digitale Fotografie Opleiding

Geeft inzicht in digitale fotografie

Algemene Voorwaarden

De prijzen op de website zijn inclusief BTW.

Je kan je via e-mail, schriftelijk of telefonisch aanmelden. Controleer of de cursus en adresgegevens juist zijn voor je de e-mail of brief verzendt of je telefonisch aanmeldt.

Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestiging en eventueel een factuur. Op de bevestiging staat tevens de routebeschrijving naar de leslocatie.

Bij betaling per bank moet het volledig verschuldigde bedrag een week voor aanvang van de cursus op onze rekening zijn overgemaakt. Dit onder vermelding van het factuurnummer.

Contant betalen is ook mogelijk en geschiedt voor aanvang van de cursus.

Als de cursus vol is zullen we je een andere cursusdatum voorleggen. Als je op deze datum de cursus niet kan of wil volgen zal het eventueel betaalde cursusgeld zo snel mogelijk worden teruggestort.

De cursist heeft het recht om tot 2 weken voor aanvang van de cursus zonder opgaaf van reden zijn inschrijving in te trekken. Het eventueel betaalde cursusgeld wordt dan zo snel mogelijk teruggestort. Als het niet mogelijk is om zelf de cursus te volgen mag iemand anders in je plaats de cursus volgen.

Het kan zijn dat een cursus moet worden verschoven of helemaal niet door kan gaan. Indien mogelijk zullen wij een andere cursusdatum voorstellen waarop je de cursus alsnog kunt volgen. Als je op deze datum de cursus niet kan of wil volgen, zal het eventueel betaalde cursusgeld zo snel mogelijk worden terugbetaald.

Het is zonder schriftelijke toestemming van de Digitale Fotografie Opleiding niet toegestaan lesmateriaal of informatie van de website van de Digitale Fotografie Opleiding te publiceren of openbaar te maken. Als je voor je blad of website gebruik wil maken van onze informatie, kun je met ons contact opnemen. Er zijn verschillende artikelen over de Digitale Fotografie Opleiding en het onderwerp digitaal fotograferen beschikbaar. Deze kunnen onder specifieke voorwaarden van de Digitale Fotografie Opleiding beschikbaar worden gesteld.

Als je vragen hebt over de bovenstaande voorwaarden, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Kijk voor verhalen, recenties, tips en trics, foto's en nog veel meer op onze Facebook pagina!

go to facebook

WaalWeb Webdesign © 2010 – powered by Site Optimizer

Voor deze pagina moet u javascript aan hebben staan!