Digitale Fotografie Opleiding

Geeft inzicht in digitale fotografie

Cadeaubon

Je kan natuurlijk ook iemand anders blij maken met een FotoCursus of FotoShoot door een CadeauBon aan je vriend, vriendin of familie te geven.

Je kan een PDF-bestand met de CadeauBon downloaden en zelf printen. Of als je dat liever wilt, sturen we je via de post een afgedrukte CadeauBon.

Klik op deze link als je de Cadeaubon zelf wilt downloaden !

Stuur ons daarna via contact een email met je eigen naam, emailadres, telefoonummer, het bedrag wat je cadeau wilt doen en de gegevens van de gelukkige ontvanger van de cadeaubon. Wij sturen je dan een email met de betalingsgegevens.

De gelukkige ontvanger van de CadeauBon kan zelf via de website inschrijven voor een cursus. Na inschrijving krijgt deze persoon dan een email met de verdere gegevens over de cursus.De inschrijving is altijd tot 2 weken voor aanvang nog aan te passen.

Wil je dat wij de CadeauBon printen en toesturen?

Stuur ons dan via onze webpagina contact een email met je eigen naam, emailadres, telefoonummer, het bedrag wat je cadeau wilt doen en de gegevens van de gelukkige ontvanger van de cadeaubon. Wij sturen je dan de bon per post toe en een email met de betalingsgegevens.

Als je vragen hebt over de cadeaubon, kun je altijd contact met ons opnemen.

Kijk voor verhalen, recenties, tips en trics, foto's en nog veel meer op onze Facebook pagina!

go to facebook

WaalWeb Webdesign © 2010 – powered by Site Optimizer

Voor deze pagina moet u javascript aan hebben staan!