Digitale Fotografie Opleiding

Geeft inzicht in digitale fotografie

Cursusprogramma

In onze fotografie cursussen behandelen we steeds een specifiek onderdeel van de digitale fotografie, zoals de techniek, de praktijk en het verwerken van de foto's. De cursussen duren een hele dag, een halve dag of een avond.

Tijdens de lessen komt naast theorie en praktijk ook de inhoudelijke kant van het fotograferen aan bod. Door je eigen inzicht en creativiteit te gebruiken, zul je vooral ook met veel plezier fotograferen.

We werken in kleine groepen van maximaal 6 personen en maken gebruik van beamerpresentaties en readers waarin de behandelde lesstof nog eens duidelijk wordt uitgelegd.

De verschillende cursussen uit het lesprogramma sluiten goed op elkaar aan. Hierdoor ontstaat een duidelijk en volledig inzicht in de digitale fotografie en beeldverwerking.

Naast het reguliere programma is het ook mogelijk om Privé- of Online lessen te volgen met een onderwerp en datum naar keuze. Veel van onze cursisten volgen na één van onze groepscursussen een privécursus. Hier is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling als fotograaf

Kijk voor verhalen, recenties, tips en trics, foto's en nog veel meer op onze Facebook pagina!

go to facebook

WaalWeb Webdesign © 2010 – powered by Site Optimizer

Voor deze pagina moet u javascript aan hebben staan!