Digitale Fotografie Opleiding

Geeft inzicht in digitale fotografie

Bedrijfscursus

Voor bedrijven geven we diverse fotografie workshops waarbij we een totaal pakket aanbieden. Wij zorgen voor camera’s ,een locatie’s, één of meerdere trainers en eventueel een gezonde lunch en/of een heerlijk diner.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een meer technische fotografie training. Hier wordt op een praktische manier, aan de hand van korte foto opdrachten, technische kennis en vaardigheden vergroot. In een dag leren we de belangrijkste technieken van de camera.

Daarnaast bieden wij trainingen waarbij het “leren kijken” centraal staat.In deze cursus leren we bewust te kijken, want wat zien we nou werkelijk? In deze training wordt gewerkt aan het vergroten van creativiteit en inzicht in wat een foto ons verteld. Aan de hand van verassende foto opdrachten en besprekingen van het gemaakte werk, leren we op een andere manier kijken.

Deze cursussen geven we op bijzondere locatie’s verspreidt over het land. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een een locatie bepalen!

Een perfecte gelegenheid om uw personeel in een andere omgeving ontspannen nieuwe inzichten te leren. Een cursus geschikt iedereen ongeacht het kennis niveau.

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend aanvullende informatie.

Informatie aanvragen

Kijk voor verhalen, recenties, tips en trics, foto's en nog veel meer op onze Facebook pagina!

go to facebook

WaalWeb Webdesign © 2010 – powered by Site Optimizer

Voor deze pagina moet u javascript aan hebben staan!