Digitale Fotografie Opleiding

Geeft inzicht in digitale fotografie

Sport- en Podium Fotografie

Het is moeilijk om bewegende dieren, sporters of artiesten op een podium goed te fotograferen. In deze cursus behandelen we alle aspecten en oefenen deze in praktijk.

In deze gevorderden cursus gaan we dieper in op de technische mogelijkheden van je camera. We behandelen de verschillende scherpstelsystemen focustracking en het meetrekken bij bewegende onderwerpen.

We werken met verschillende lichtmeetsytemen en gebruiken bij spotmeeting de EA-lock. We fotograferen in onze studio met bestaand licht, lampen en verschillende flitsers.

We behandelen de mogelijkheden en beperkingen van objectieven. We behandelen scherptediepte, diffractie, perspectivische- en optische vertekening.

We importeren, organiseren en bewerken JPG en Raw bestanden volgens het 5 stappenplan. We bespreken de noodzaak van kleurmanagement en de verschillende bestandsformaten.

Voor het volgen van deze cursus is de kennis van de basis cursus nodig.

Deze cursus duurt, afhankelijk van je ervaring en leertempo, ongeveer 2 uur. De cursus wordt gegeven als privécursus en kost per uur €45,-

Klik op de onderstaande link om het aanvraagformulier in te vullen. Geef aan welke dag en tijdstip jouw het beste uitkomt en of je online, bij jouw thuis of bij ons in de studio de les wilt volgen.

Inschrijven voor de cursus kan op pagina Data en Aanmelden

Kijk voor verhalen, recenties, tips en trics, foto's en nog veel meer op onze Facebook pagina!

go to facebook

WaalWeb Webdesign © 2010 – powered by Site Optimizer

Voor deze pagina moet u javascript aan hebben staan!