Digitale Fotografie Opleiding

Geeft inzicht in digitale fotografie

Photoshop Lightroom

Adobe Photoshop Lightroom is een efficiënt programma voor het verwerken van foto’s. Met dit programma kan je foto’s importeren, sorteren, archiveren, bewerken en publiceren. Photoshop CS is al jaren een begrip, maar werkt niet erg efficient. Beeldbewerken met Lightroom bespaart veel tijd.

De "Bibliotheek", het archief gedeelte van de software, is zeer efficiënt in het ordenen en terug vinden van je foto's. Ook het maken van een back-up van je bestanden is noodzakelijk en eenvoudig uit te voeren met deze software.

Verbeter de kwaliteit van je foto door bijvoorbeeld de uitsnede, helderheid en kleuren aan te passen. Binnen enkele minuten geef je de foto's een professionele uitstraling. We leren je in enkele stappen efficient je foto's te verbeteren.

Corrigeer eenvoudig optische en perspectivische vertekening. Met plaatselijke aanpassingen zoals doordrukken en tegenhouden, retoucheren en vervagen maak je snel en efficient de perfecte portret en landschapfoto's.

Ook het exporteren van de bewerkte foto's en het afdrukken en presenteren kan vergaand worden geautomatiseerd. Vrij eenvoudig maak je fotoboeken, websites en videopresentaties

Samen met de reader van deze cursus is het vrij eenvoudig om deze techniek snel onder de knie te krijgen.

Voor het volgen van deze cursus is geen speciale kennis vereist.

Deze cursus duurt, afhankelijk van je ervaring en leertempo, ongeveer 4 uur. De cursus wordt gegeven als privécursus en kost per uur €45,-

Klik op de onderstaande link om het aanvraagformulier in te vullen. Geef aan welke dag en tijdstip jouw het beste uitkomt en of je online, bij jouw thuis of bij ons in de studio de les wilt volgen.

Inschrijven voor de cursus kan op pagina Data en Aanmelden

Kijk voor verhalen, recenties, tips en trics, foto's en nog veel meer op onze Facebook pagina!

go to facebook

WaalWeb Webdesign © 2010 – powered by Site Optimizer

Voor deze pagina moet u javascript aan hebben staan!