Digitale Fotografie Opleiding

Geeft inzicht in digitale fotografie

Macro Fotografie

In deze gevorderden cursus gaan we dieper in op de technische mogelijkheden van je camera. We behandelen de verschillende scherpstelsystemen en manueel focus. We fotograferen kleine dingen zoals bloemen, vlinders en sierarden van dichtbij.

We werken met verschillende lichtmeetsytemen en het LiveViewsysteem. We fotograferen in onze studio met bestaand licht, lampen en verschillende flitsers.

We behandelen de mogelijkheden en beperkingen van objectieven. Leren werken met scherptediepte in close-up/macro foto's. We behandelen focus-stacking, diffractie, perspectivische- en optische vertekening.

We importeren, organiseren en bewerken JPG en Raw bestanden. We bespreken de noodzaak van kleurmanagement, de verschillende bestandsformaten en het afdrukken van foto's

Neem een object mee dat we als onderwerp kunnen gebruiken in de les. Neem uiteraard je camera en liefst ook een statief mee.

Deze cursus duurt, afhankelijk van je ervaring en leertempo, ongeveer 2 uur. De cursus wordt gegeven als privécursus en kost per uur €49,-

Klik op de onderstaande link om het aanvraagformulier in te vullen. Geef aan welke dag en tijdstip jouw het beste uitkomt en of je online, bij jouw thuis of bij ons in de studio de les wilt volgen.

Inschrijven voor de cursus kan op pagina Data en Aanmelden

Kijk voor verhalen, recenties, tips en trics, foto's en nog veel meer op onze Facebook pagina!

go to facebook

WaalWeb Webdesign © 2010 – powered by Site Optimizer

Voor deze pagina moet u javascript aan hebben staan!