Digitale Fotografie Opleiding

Geeft inzicht in digitale fotografie

Privé- of Online cursus

Wij geven al onze cursussen als een privécursus. In deze privé cursus behandelen we de onderwerpen van jouw keuze in je eigen tempo. Dit kan bij ons in de studio, bij jouw thuis of in een Online cursus.

In een Online cursus geeft de docent ondersteuning op afstand via een veilige video verbinding en kan met u meekijken en dingen aanwijzen op uw computer.

Veel van onze cursisten hebben al enige jaren de voorkeur voor een privécursus. Hier is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling als fotograaf. Naast de technische ontwikkeling geven we ook uitgebreide ondersteuning bij de inhoudelijke ontwikkeling van je fotografie.

Voor een privécursus rekenen we €45,- per uur ex BTW. Als we bij jouw op bezoek komen rekenen €1,- per Km vanaf Haarlem naar jouw adres als vergoeding voor de reiskosten en reistijd.

Je kan natuurlijk ook met meer personen een cursus volgen waarin de onderwerpen van jullie keuze worden behandeld. In dat geval berekenen we een speciaal aangepaste prijs afhankelijk van het aantal deelnemers. 

Laat eerst via een e-mail weten met hoeveel personen, waarover, waar en waneer je met de docent wil praten. Wij zullen dan voorlopige prijsopgave en een aantal cursusdata als voorstel terug mailen. 

Informatie aanvragen

Kijk voor verhalen, recenties, tips en trics, foto's en nog veel meer op onze Facebook pagina!

go to facebook

WaalWeb Webdesign © 2010 – powered by Site Optimizer

Voor deze pagina moet u javascript aan hebben staan!