Digitale Fotografie Opleiding

Geeft inzicht in digitale fotografie

Privé- of Online cursus

Wegens Covid-19 zullen wij al onze cursussen geven als een privécursus. In deze privé cursus behandelen we de onderwerpen van jouw keuze in je eigen tempo. Dit kan bij ons in de studio, bij jouw thuis of in een Online cursus.

In een Online cursus geeft de docent ondersteuning op afstand via een veilige video verbinding en kan met u meekijken en dingen aanwijzen op uw computer.

Veel van onze cursisten hebben al enige jaren de voorkeur voor een privécursus. Hier is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling als fotograaf. Naast de technische ontwikkeling geven we ook uitgebreide ondersteuning bij de inhoudelijke ontwikkeling van je fotografie.

Voor een privécursus rekenen we €45,- per uur, exclusief reiskosten en reistijd. Dit kan bij ons in de lesruimte gegeven worden of bij jouw thuis. In dit laatste geval rekenen we reiskosten en reistijd.

Je kan natuurlijk ook met meer personen een cursus volgen waarin de onderwerpen van jullie keuze worden behandeld. In dat geval berekenen we een speciaal aangepaste prijs afhankelijk van het aantal deelnemers. 

Laat eerst via een e-mail weten met hoeveel personen, waarover, waar en waneer je met de docent wil praten. Wij zullen dan voorlopige prijsopgave en een aantal cursusdata als voorstel terug mailen. 

Informatie aanvragen

Kijk voor verhalen, recenties, tips en trics, foto's en nog veel meer op onze Facebook pagina!

go to facebook

WaalWeb Webdesign © 2010 – powered by Site Optimizer

Voor deze pagina moet u javascript aan hebben staan!