Digitale Fotografie Opleiding

Geeft inzicht in digitale fotografie

Woning fotografie

Deze cursus is special gericht op het fotograferen van woningen voor de verkoop. We behandelen alle technische aspecten waar je als makelaar reken mee moet houden bij het fotograferen en bewerken van de foto's.

We leren zoeken naar een krachtige compositie en de werking van licht. We kijken naar het standpunt en de uitsnede. Kijken naar de mogelijkheden en beperkingen van de objectieven. We corrigeren de helderheid en de kleur van de foto.

We behandelen, sluitertijd, diafragma, ISO-waarde, hooglichtindicatie en histogram. We leren scherpstellen, het contrast te beheersen en werken met de flitser. We werken met AE-brackting en samenvoegen tot HDR in Photoshop om volledige doortekening te krijgen in de lichte en donkere delen van de foto.

We importeren, organiseren en bewerken de JPG en Raw bestanden volgens het 5 stappenplan. We bespreken de noodzaak van kleurmanagement en het bewaren van bestanden. We voegen verschillende foto's samen tot een panorama en kijken naar de mogelijkheden om foto's en video's te presenteren in een filmpje.

Tijdens de les wordt koffie en thee geserveerd.

Deze cursus duurt, afhankelijk van je ervaring en leertempo, ongeveer 4 uur. De cursus wordt gegeven als privécursus en kost per uur €49,-

Klik op de onderstaande link om het aanvraagformulier in te vullen. Geef aan welke dag en tijdstip jouw het beste uitkomt en of je online, bij jouw thuis of bij ons in de studio de les wilt volgen.

Inschrijven voor de cursus kan op pagina Data en Aanmelden

Kijk voor verhalen, recenties, tips en trics, foto's en nog veel meer op onze Facebook pagina!

go to facebook

WaalWeb Webdesign © 2010 – powered by Site Optimizer

Voor deze pagina moet u javascript aan hebben staan!