Digitale Fotografie Opleiding

Geeft inzicht in digitale fotografie

Photoshop

Met Adobe Photoshop het uiterlijk van je foto's verbeteren of zelf vergaand aanpassen. In deze cursus leer je in 1 dag de belangrijkste gereedschappen in deze software.

In de cursus behandelen we zowel de werking van Photoshop Elements als de die van Photoshop CS en CC. Beide programma's hebben veel overeenkomst en de in de les gebruikte technieken zijn in beide programma's op vrijwel de zelfde manier toe te passen.

De Organiser van Photoshop Elements, het archief gedeelte van de software, is zeer efficiënt in het ordenen en terug vinden van je foto's. Ook het maken van een back-up van je bestanden is noodzakelijk en eenvoudig uit te voeren met deze software. We werken ook met de Bridge uit Photoshop CS en CC

Verbeter de kwaliteit van je foto door bijvoorbeeld de uitsnede, helderheid en kleuren aan te passen. Binnen enkele minuten geef je de foto's een professionele uitstraling.

Samen met de reader van deze cursus is het vrij eenvoudig om deze techniek snel onder de knie te krijgen.

Klik hier voor meer informatie.

Deze cursus duurt, afhankelijk van je ervaring en wensen, ongeveer 4 uur. De cursus wordt gegeven als privécursus en kost per uur €45,-

Klik op de onderstaande link om het aanvraagformulier in te vullen. Geef aan welke dag en tijdstip jouw het beste uitkomt en of je online, bij jouw thuis of bij ons in de studio de les wilt volgen.

Inschrijven voor de cursus kan op pagina Data en Aanmelden

Kijk voor verhalen, recenties, tips en trics, foto's en nog veel meer op onze Facebook pagina!

go to facebook

WaalWeb Webdesign © 2010 – powered by Site Optimizer

Voor deze pagina moet u javascript aan hebben staan!